27 Nisan 2008 Pazar

Memleket manzaraları ve yol fotoğrafları

Efe'yle başbaşa geçen güzel günler sona erdi. En sonunda ve de malesef hafta başında işe başladım. Bu hafta tamamen koşuşturmayla geçti. sanırım bundan sonraki haftalarımızn hepsi koşuşturmayla geçecek.
İşe başlamadan önceki hafta seyahetteydik. İşe başlamadan, eldeki son fırsatı değerlendirerek çıkılmış bir seyahatti.

Bunlar Efe'nin annesinin yani benim memleketim olan Karadeniz'de ve yolda verdiğimiz molalarda çektiğim fotoğraflardan birkaçı.






Efe ek gıdalara geçti demiştim ya geçemedi:) Sebze püresi ve çorbası, tarhana, yoğurt-yayla çorbası denediği ve sevmediği tatların başında geliyor. Sevdiği ne var derseniz cicibebe, kendi yaptığım peynir, bazen elma, ıhlamur ve pekmezden oluşan kahvaltısı ile elma, armut, muz gibi meyvelerin püresi ve yoğurt derdim. Evet derdim diyorum çünkü dün akşam yoğurdunu, bu sabah kahvaltısını, öğleden sonra da meyvesini yemedi. Bakalım ne olacak bunun sonu:)

Sanırım üst dişleri zorluyor minik tavşanı. İnşallah seveceği bir mama yapmayı başarırım:)

4 yorum:

damlasakızlıkurabiyem dedi ki...

canım işe başlamışsın benim gibi.daha da yorucu günler başladı yani. sağlık olsun.karadeniz fotolarına bayıldım.yeşilin en güzel tonları hep oralarda değil mi.bu arada efenin yemek konusuna fazla kafayı takma muhtemelen dişle alakalıdır.hepsi geçecek inşallah.sevgiler yolluyorum...(not:kelime doğrulamayı kaldırırsan seviniriz.)

beyzanın annesi dedi ki...

oh ne güzel temiz hava
işe başlamışsınız hayırlı olsun ayrıca kolay gelsin zor olucağa benziyo hem iş hem efe:)
efe yeni yeni başladığı için ek gıdalara reddetmesi normal biraz zaman ihtiyacı var annesi
not:kelime doğrulamaya gerçekten kaldırırsan seviniriz:)))))

Suzan dedi ki...

Yorumlarınızı dikkate alarak kelime doğrulamayı kaldırdım:)
Gerçekten de yorucu günler başladı. En kötüsü de oğlumun en tatlı hallerini görememek. Yemek konusundaki sorunları yavaş yavaş aşacağımızı düşünüyorum. Sabırlı ve yavaş yavaş ilerleme kaydederiz diye umuyorum. Biraz zaman veriyorum ikimize de. Sağlıcakla kalın.

mamagonekrazi dedi ki...

Guzelim seni Acalyanin bloguna yonlendirmek isterim mamalar konsuunda. Bende kasikli mamalara gectigimde Acalcigima danisacagim mama tarifi konusunda. Linki benim blogta bulabilirsin. efecige opucukler.